Kuusamo kutsuu kalastusapajille


Kuusamo tarjoaa monipuoliset kalastusmahdollisuudet eri vuodenaikoina; myöhäisestä syksystä kevääseen voit pilkkiä, kesällä ja syksyllä vetouistatella, virvelöidä, heitellä perhoa, mato-onkia, pyytää verkolla tai voit halutessasi osallistua vaikka nuotanvetoon. Kuusamossa on laajoja, koskemattomia erämaa vesistöjä, jotka kuitenkin useimmiten ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Monilla kalastuspaikoilla on rakennettuja laavuja, joita voi käyttää kalastusretkillä.

 

Kalastus on myös koko perheen yhteinen luontoretki, jossa pienimmätkin voivat kokea punaisen onkikohon värähtelyn ja vedon pinnan alle ja takaisin ylös pulskea raitapaita ahven koukussa. Kuuluisilta jokialueiltamme voit kalastaa ylävirtaan nousevia suurtaimenia, kuohuvien koskien salskeita harjuksia ja rauhallisten nivojen suuria siikoja.

Petäjälammen Turistimajat


altPetäjälammen turistimajat on Kuusamon tropiikin läheisyydessä oleva mökkimajoitusta tarjoava yritys. Mökit sijaitsevat Petäjälammen ja Saunajärven rannalla.

Yritys vuokraa veneitä Saunajärven rannasta. Saunajärvi tarjoaa erinomaisen kalastuskohteen perheille.

Mato-ongintaa ja virvelöintiä on helppo harjoittaa rannalta ja veneestä. Alueella on myös tulipaikka ja mahdollisuus vuokrata venettä, sekä laadukasta majoitusta.

Saunajärven pääasiallinen saalis muodostuu ahvenista ja särjistä. Lisäksi järvessä kookkaita haukia ja saattaapa taitavan kalamiehen siiman päähän tarttua myös harjus!

Yhteystiedot:

+358 (0)8 8522 101 (kesä)

+358 (0)8 5453 039 (talvi)

+358 (0)40-5450 153

 

Lue lisää täältä...